Eerste verjaardag of eerste schooldag? Jouw merk bij elke mijlpaal

Jouw merk bij elke mijlpaal

Een zwangerschap en het prille ouderschap betekenen voor veel kersverse ouders de start van een avontuurlijke reis, waarbij elke mijlpaal een nieuwe fase inluidt. De ondersteuning van Family Service stopt echter niet na de eerste levensmaanden. Ook ter gelegenheid van de eerste verjaardag en de eerste schooldag brengen we jouw merk bij elke mijlpaal.

Elke fase brengt niet alleen nieuwe vragen en uitdagingen met zich mee, maar het zijn ook momenten waarop mooie herinneringen gecreëerd worden. Ook ouders van peuters en kleuters kunnen rekenen op het advies van De Roze Doos op die cruciale momenten. Jouw merk kan daarin een prominente rol spelen.

De Roze Doos – Mijn eerste verjaardag

Als een kind zijn eerste verjaardag viert, gaat dat niet onopgemerkt voorbij. Ouders zetten hun kleine jarige maar al te graag in de spotlight, omringd door alle liefde van de wereld. Zo’n eerste jaar is immers een echte rollercoaster: hun kind verandert, leert bij en ontwikkelt een eigen karakter. Family Service laat die emotionele gebeurtenis dan ook niet zomaar links liggen. We bezorgen ouders De Roze Doos – Mijn eerste verjaardag, zodat ze goed voorbereid aan de nieuwe levensfase kunnen starten. Op die manier ontdekken ze eveneens jouw producten, die perfect bij die leeftijd en nieuwe fase passen.

De Roze Doos – Mijn eerste schoolherinneringen

Als de peuter een kleuter wordt, is het tijd voor de volgende stap: de eerste schooldag. De overstap van kinderopvang naar kleuterschool is voor veel kinderen én ouders een spannend gebeuren. Hoe kan je dat beter ondersteunen dan door ouders de nodige essentials te bezorgen? Family Service wil van die eerste ervaringen op school een memorabel moment maken.

Als de peuter een kleuter wordt, is het tijd voor de volgende stap: de eerste schooldag. Met De Roze Doos – Mijn eerste schoolherinneringen stapt elke kleuter vol enthousiasme het klasje in. Met jouw samples en flyers en onze nuttige info is het hele gezin er helemaal klaar voor.

Jouw merk bij elke mijlpaal

Bij Family Service weten we als geen ander hoe we jouw merk aan de cruciale fases in het leven van ouders kunnen verbinden. Wil je ook dat jouw merk ouders inspireert bij die emotionele momenten? Dan kan je intekenen voor een van onze pakketten.

Van De Roze Doos – Mijn eerste verjaardag verdelen we 30.000 dozen. Er zijn vier oplages per jaar, in maart, juni, september en december. Intekenen voor het najaar doe je voor eind juni. De Roze Doos – Mijn eerste schoolherinneringen kent eveneens een oplage van 30.000 pakketten en wordt verdeeld eind augustus/begin september. Teken daarvoor in voor eind mei.

Deel in de feestvreugde

Delen jij en jouw merk graag in de feestvreugde van die twee belangrijke gebeurtenissen? Door in te tekenen voor de twee bovenstaande dozen blijft jouw merk betrokken in het leven van opgroeiende kinderen en bezorg je hen een magische eerste verjaardag of schooldag. Dankzij onze tips en tricks en jouw staaltjes, flyers of bonnen bereiken we samen 60.000 ouders.

Wil je ook ouders klaarstomen voor de grote mijlpalen in hun leven?

Scroll to Top