TOOLS VOOR JOUW CAMPAGNE GERICHT OP JONGE OUDERS!

Family Service ondersteunt jonge gezinnen tijdens elk emotioneel sleutelmoment in hun leven en dat van hun kind(eren). Als adverteerder bij een van onze vertrouwde gidsen of geschenkpakketten, kan ook jij deel uitmaken van deze belevenis en zo jonge ouders optimaal bereiken.

digitale pakketten De Roze Doos

DIGITALE COMMUNITY BEREIKEN

Family Service heeft namelijk het zwaarste werk al voor jou gedaan. In de loop der jaren hebben wij een trouwe fanbase van toekomstige en jonge ouders vergaard en een uitgebreide database met gegevens over je doelgroep verzameld. Via onze nieuwe digitale pakketten kan jij daar als bedrijf optimaal gebruik van maken om je merk tot in het hart van je doelgroep te brengen. 

Leer uit de case van deze duurzame luierleverancier ‘Big Little Change’ ! 

PUBLISHING

Interesse in een advertentie in een van onze gidsen of een flyer in een geschenkpakket? En waarom niet allebei? Kies via welk merk je wil adverteren!

SAMPLING

Heb je een nieuw product waarmee je prille ouders wil laten kennismaken of een klassieker die je wil herintroduceren bij een nieuw publiek? Kies via welk merk je wil sampelen.

DIGITAL

Wil je gefeatured worden in onze maandelijkse nieuwsbrieven, een artikel op onze website of een vermelding op sociale media?

DATABASE

Nood aan gerichte communicatie per post of e-mail en onze bekendheid als ondersteuning van jouw direct marketing campaign gericht op jonge gezinnen?

Scroll to Top