De Roze Doos: Mijn Eerste Schoolherinneringen wordt School bag

De Roze Doos School bag

Ken jij De Roze Doos: Mijn Eerste Schoolherinneringen al? Vanaf eind dit jaar wordt het geschenkpakket nog leuker voor ouders en hun kids, want we toverden het om tot een handig rugzakje. Spring mee op de kar en bereik 60.000 ouders met jouw merk.

De Roze Doos: Mijn Eerste Schoolherinneringen is een geschenkpakket met staaltjes en nuttige info. Zo krijgen ze info over gezonde eetgewoonten voor hun kind, orginele kortingsbonnen en handige staaltjes om hun kind voor te bereiden op hun schooltijd. Ouders kunnen het pakket gratis afhalen in een C&A-winkel in hun buurt na registratie op de website van De Roze Doos.

Jouw merk in de rugzak van 60.000 kinderen?

De nieuwe School bag die we eind dit jaar lanceren, spreekt een ruimer publiek aan. Waar de originele geschenkdoos focuste op kleuters, is de School bag geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Dat betekent dat je als merk ouders bereikt tijdens een mijlpaal in het leven van hun kind, namelijk de eerste schooldag. Maar ook dat ze hun rugzakje nog jaren kunnen gebruiken als sport- of zwemzakje, tijdens schooluitstappen of om hun lunch in mee te nemen.

Onze School bag heeft een vrolijk ontwerp in dezelfde kenmerkende gele kleur als de oude geschenkdoos en is voorzien van een dubbele trekkoord. Hij weegt slechts 100 gram en is 30 op 40 cm groot. Family Service verdeelt de rugzak vanaf eind dit jaar in een oplage van 60.000 stuks. Dat zijn 60.000 ouders van kleuters en lagereschoolkinderen die jij kan bereiken met jouw merk.

Klaar om ouders te bereiken tijdens een van de grootste mijlpalen in hun leven?
Contacteer ons en verspreid jouw flyers, kortingsbonnen of staaltjes bij 60.000 ouders!

Scroll to Top