WAT BIEDEN WIJ

Simpel: toegang tot toekomstige en jonge ouders! Welke specifieke subcategorie je binnen deze doelgroep ook wilt bereiken, Family Service heeft voor jou dé oplossing. Via onze verschillende merken en media én een database met 1 miljoen contactgegevens zijn we jouw ideale partner in young family marketing. Toegang tot deze doelgroep krijg je door als brand de verschillende beoogde klanten te targetten via kanalen op maat van jonge gezinnen.

Toegang tot specifieke doelgroepen

Doelgericht communiceren naar zwangere vrouwen, kersverse vaders, jonge moeders, gezinnen met baby’s tussen drie en zes maanden oud … Het kan allemaal! Deze doelgroep is vaak moeilijk te bereiken. 

 

 

 

Digitale pakketten van de Roze Doos

Community van jonge ouders via betrouwbare merken

‘De Roze Doos’, ‘Happy Baby’ en ‘Papa Only’ helpen prille en aanstaande ouders bij het maken van keuzes tijdens emotionele sleutelmomenten in hun leven en dat van hun kinderen. De consument vertrouwt De Roze Doos en andere merken als bron van betrouwbare informatie en tools tijdens deze belangrijke periode van hun leven. 

 

Online en offline advertentiemogelijkheden

We bereiken de enorme diversiteit aan jonge ouders via doelgerichte media die voor hen relevant is op dat moment: in hun mailbox, postbus, web of via Instagram en Tiktok. Betrouwbare content is enorm belangrijk voor deze doelgroep. Ze zoeken dan ook een eerlijke leverancier van nieuws, inspiratie en tips in verband met hun zwangerschap, de geboorte en het verdere leven van hun kind. 

Inspiratie op maat van jonge gezinnen?

Via hapklare blogposts delen we onze exclusieve expertise en tal van insights over marketing gericht op jonge en aanstaande ouders graag met jou.

Happy Baby Gidsen

Publiceren in onze gidsen: wat levert dat op?

De Roze Doos is meer dan een geschenkpakket met staaltjes, producten en kortingsbonnen. We voorzien toekomstige en jonge ouders van relevante en vooral betrouwbare informatie rond alles wat met hun kindje te maken heeft. Ontdek hier hoe jouw merk van

Lees meer »
Totebag De Roze Doos

De Roze Doos nu ook als totebag

De Roze Doos is al 70 jaar een vaste waarde bij toekomstige en jonge ouders. De geschenkpaketten zitten boordevol nuttige info, handige producten en interessante staaltjes. Maar tijden veranderen en vandaag staat duurzaamheid meer dan ooit bovenaan de agenda, ook

Lees meer »
enquête

Hoe stel je een kwalitatief marktonderzoek op?

Wist je dat Family Service je kan helpen met het opstellen, analyseren en versturen van je eigen marktonderzoek via onze kwalitatieve database? Marketingstrateeg Frederik Picard van Reputations deelt alvast zijn beste tips voor het opstellen van een kwalitatief marktonderzoek. Frederik

Lees meer »
Scroll to Top