Online marketing via Family Service: een troef voor jouw merk

Online marketing via Family Service

Heb je het gevoel dat je reclamebudgetten niet helemaal het beoogde doel bereiken? Wil je zeker zijn dat jouw merk bij het juiste doelpubliek terechtkomt? Ontdek hier hoe Family Service je daarbij kan helpen. 

Toekomstige en kersverse ouders gaan vaak online op zoek naar advies en informatie over zwangerschap en opvoeding. Uit onderzoek is gebleken dat ze daarvoor graag een beroep doen op de expertise van De Roze Doos. En ze weten goed waarom: dankzij onze kennis over ouderschap genieten we al meer dan 70 jaar het vertrouwen van jonge ouders. Maak handig gebruik van ons platform om jouw merk in de kijker te zetten. Zo kan je op je twee oren slapen dat je inhoud bij de juiste doelgroep terechtkomt.

De Roze Doos: Impact Pack, wat houdt dat in?

Ons digitale pakket bestaat niet louter uit advertenties in de marge van de website. Nee, we zien het veel groter. Bij het Impact Pack zit je landingspagina onder een submenu van onze website dat het best past bij jouw merk. Hoe je die invult, kies je helemaal zelf. Dat kunnen bijvoorbeeld artikels, wedstrijden of producten met een directe link naar je webshop zijn.

Je kan het pakket invullen zoals je wil, zo krijg je ook de mogelijkheid om de focus te leggen op native advertising en bannering  op onze website. Wat native advertising precies oplevert, kan je hier lezen. Onze copywriters gaan voor jou aan de slag en schrijven een of twee artikels in het Nederlands en/of Frans en verweven jouw merk met onze kennis. Dankzij de inbegrepen social posts op Facebook en Instagram ben je ook op socialemediaplatformen vertegenwoordigd en kom je rechtstreeks bij onze 81.000 volgers op Facebook en 13.300 op Instagram binnen.

Kies je voor een actie of wedstrijd, dan nemen we je merk ook op in onze mailing met Exclusieve Voordelen, die naar 160.000 abonnees verstuurd wordt, en verschijnt je banner gedurende een maand prominent op onze website.

Mag het nog wat meer zijn? Dan kunnen we de  ‘Impact packs’ versterken , waarbij we ook een branded mailing naar onze subscribers versturen.

De Roze Doos: Impact Pack, iets voor jou?

Je leest het, zo’n digitaal pakket biedt tal van voordelen en zorgt ervoor dat jouw merk onmiddellijk bij de juiste doelgroep terechtkomt. Heel wat andere merken, zoals Kiabi, Ergobaby, Verbaudet, Henkel, Boni en Pampers vertrouwen al op onze expertise en gingen succesvol met ons in zee.

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Neem contact op en vraag naar onze prijzen.

Ja, die digitale pakketten spreken me aan!

Scroll to Top