Hoe bereik jij je doelgroep van jonge ouders en werkt je aanpak wel?

Heeft jouw merk moeite om jonge ouders op een correcte manier te bereiken? Of ken je je doelgroep eigenlijk niet goed genoeg om je merk betrouwbaar neer te zetten? Schrijf je dan meteen in voor onze eenmalige webinar op 29 maart 2021: “Hoe attract, convert, close en delight je jonge ouders en zwangere mama’s anno 2022” ! 

5

WAT? 

Naar aanleiding van de 70ste verjaardag van De Roze Doos delen wij 70 minuten lang onze expertise over de doelgroep met jou. Zo creëer jij een betrouwbaar merk dat jonge ouders aanspreekt tijdens de meest impactvolle momenten in hun leven.

Noteer dus alvast dinsdag 29 maart om 11 uur in je agenda want dan leert Veronika Zonova je hoe je je doelgroep beter kan benaderen.

WAT KAN JE VERWACHTEN? 

Na afloop van deze 70 minuten durende webinar in het Engels heb je een helder beeld van ‘young parents’ als jouw marketing persona. Op basis daarvan kan je aan de slag met de meest impactvolle marketingmix om jouw doelgroep te bereiken.

Dankzij een handig plan van aanpak en de expertise, data en het bereik van De Roze Doos bevindt jouw merk zich voortaan in het hart van de doelgroep.

KLAAR OM IN 70 MINUTEN ALLES TE WETEN TE KOMEN OVER JOUW IDEALE DOELGROEP?

 

 

Scroll to Top