Hoe we van jonge ouders brand ambassadors maakten voor Le Chat

Brand ambassador

Stopt jouw customer journey bij ‘retention’ of terugkerende klanten? Dan laat je de kans liggen om van jouw klanten echte brand ambassadors te maken. Met onze hulp en onze Testing Mums, kan je echter ook een shortcut nemen. Ontdek hoe ons testpanel jouw merk een boost geeft.

In november en december 2022 mochten 20 van onze mama’s Le Chat Baby en Le Chat Sensitive uittesten. Ze deelden hun ervaringen via foto’s op sociale media en vulden nadien ook onze enquête in. Zo krijgt Le Chat waardevolle feedback op hun product en schakelen ze onze Testing Mums in als echte ambassadeurs van hun merk.

Na de testperiode vonden de deelnemers allemaal dat de producten zeer goed werken om de vlekken uit de kledij te krijgen. Als belangrijkste pluspunten noteerden ze de geur, de zachtheid voor de babyhuid en de hypoallergene formule. Zo goed als alle deelnemende mama’s waren bovendien van mening dat het product makkelijk te doseren is. De resultaten van onze enquête, en dus ook de troeven van Le Chat, goten we vervolgens in een overzichtsartikel op onze website. Daardoor kunnen andere jonge ouders zich baseren op het anonieme en eerlijke oordeel van hun peers.

Betrouwbaarheid en herkenning

Onze Testing Mums lieten unaniem weten dat ze het wasmiddel van Le Chat zouden aanbevelen aan anderen. Meer dan de helft van de deelnemers gaf Le Chat ook een betrouwbaarheidsscore van 10 op 10! Zo’n review door mensen uit de doelgroep zelf doet wonderen voor jouw product of merk. Je neemt zelf toch ook makkelijker advies aan van mensen die in dezelfde situatie zitten?

We vroegen onze Testing Mums tot slot ook welke producten ze graag toegevoegd zouden zien aan het gamma van Le Chat. Enkele testers gaven aan dat ze graag ook wasverzachter van Le Chat willen proberen en wasproduct voor donkere kleuren of specifieke babyvlekken zoals groenten en stoelgang. Met de waardevolle feedback van ons testpanel kan Le Chat hun producten bijsturen of extra troeven in de verf zetten. Deze info kan de aanleiding vormen voor een nieuwe kwalitatieve studie naar het aanbod van jouw merk.

Ook nood aan een eerlijke review van jouw product of dienst? Of wil je van toekomstige of jonge ouders echte brand ambassadors maken? Contacteer ons snel om aan de slag te gaan met onze Testing Mums!

Scroll to Top