Zet de stap naar online marketing met onze hulp

online marketing

Jij hebt een straf product of een geweldige dienst die je aan de man wil brengen bij toekomstige en jonge ouders? Dan beschik je waarschijnlijk al over een knappe website en accounts op sociale media of heb je misschien zelfs al enkele doordachte online advertenties laten lopen. Maar heb je daar iets mee gewonnen? Ontdek hier hoe Family Service jouw bedrijf kan helpen groeien met online marketing.

 

Online adverteren is niet meer weg te denken uit een goede marketingstrategie, maar het kan ook een straatje zonder einde worden. De mogelijkheden op het wereldwijde web zijn eindeloos: bannering, social media ads, SEO, SEA, Google Ads of contentmarketing via blogs, podcasts of video’s … Je bereikt er op een snelle manier tal van mensen mee die misschien je merknaam onthouden, naar je website doorklikken, zich registreren op je mailing of je product kopen. Met de hulp van Family Service kan je echter ook een shortcut nemen naar die laatste stap.

 

Wij doen het werk voor jou

Family Service heeft namelijk het zwaarste werk al voor jou gedaan. In de loop der jaren hebben wij een trouwe fanbase van toekomstige en jonge ouders vergaard en een uitgebreide database met gegevens over je doelgroep verzameld. Zo kunnen wij jouw doelgroep veel gedetailleerder afbakenen. Via onze nieuwe digitale pakketten kan jij daar als bedrijf optimaal gebruik van maken om je merk tot in het hart van je doelgroep te brengen. Family Service is bovendien marktleider in jouw doelgroep en heeft weinig grote concurrenten.

 

Met onze website De Roze Doos zetten we nu ook zeer sterk in op content. Zo willen we meer zijn dan een platform waarop ouders zich kunnen inschrijven om kortingen of geschenkdozen te ontvangen. We laten experts aan het woord, brengen straffe getuigenissen van echte mensen en informeren onze doelgroep over onderwerpen die hen interesseren. Via mailings brengen we relevante info en promo’s ook tot bij hen en uiteraard bereiken we hen ook nog steeds met onze geschenkdozen vol staaltjes, kortingsbonnen en geschenken. Als merk kan je bij Family Service dus terecht voor zowel online- als offline marketing. Makkelijk, toch?

 

Onze sales bekijken graag samen met jou wat de beste marketingmix is voor jouw bedrijf en budget. Wij kennen onze doelgroep als geen ander en gaan samen met jou voor de meest kwalitatieve resultaten, offline via onze geschenkdozen of online via onze digitale pakketten.

 
Scroll to Top