Verdeel nu je staaltjes en bonnen via Dreambaby

Bij Family Service weten we dat jonge ouders hun handen vol hebben tijdens de eerste maanden na de geboorte van hun kind. Daarom maken we hen het leven graag makkelijker. Een samenwerking met Dreambaby is daarin onze volgende stap. Ontdek hier wat dat voor jou als partner betekent.
Voortaan bereikt Family Service jouw doelgroep nog vlotter en effici├źnter. Jonge ouders kunnen vanaf nu De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden namelijk ook afhalen in een filiaal van Dreambaby in hun buurt. Zo maken we het hen nog gemakkelijker om te genieten van jouw staaltjes of kortingsbonnen. De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden zit boordevol praktische informatie over de gezondheid, voeding en het welzijn van jonge kinderen. Daarnaast ontvangen jonge ouders tal van leuke staaltjes om uit te proberen en kortingsbonnen voor verschillende producten of diensten die aangepast zijn aan de leeftijd van hun kindje. Voor jou als partner bieden we een unieke kans om je doelpubliek in aanraking te laten komen met je product of dienst.

Stap mee in De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden

Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken en verdeel jouw product of dienst binnenkort via De Roze Doos: Mijn Eerste Maanden bij Dreambaby.

Scroll to Top