De Roze Doos nu ook als totebag

Totebag De Roze Doos

De Roze Doos is al 70 jaar een vaste waarde bij toekomstige en jonge ouders. De geschenkpaketten zitten boordevol nuttige info, handige producten en interessante staaltjes. Maar tijden veranderen en vandaag staat duurzaamheid meer dan ooit bovenaan de agenda, ook bij Family Service.

Daarom kiezen we ervoor om De Roze Doos Mijn Zwangerschap en De Roze Doos Mijn Geboorte nu ook aan te bieden als totebag in plaats van als kartonnen doos. Het handige zakje kan zo nog regelmatig hergebruikt worden door ouders en kinderen en oogt ook een stuk moderner.

De nieuwe totebags zullen verdeeld worden via onze alternatieve distributiekanalen zoals apothekers, gynaecologen en vroedkundigen. In de kraamklinieken blijven we uit praktische overweging bij het verdelen van de klassieke geschenkdozen.

Eerder toverden we ook De Roze Doos Mijn Eerste Schoolherinneringen al om tot een handige totebag. Zo zetten we verschillende stappen om De Roze Doos duurzamer te maken en ervoor te zorgen dat ons merk langer top of mind blijft.

Jouw merk in de totebag

Kan jouw merk nog een duwtje in de rug gebruiken om toekomstige en jonge ouders te bereiken? Dan zijn onze nieuwe totebags de ideale manier! We verdelen elk jaar meer dan 520.000 geschenkpakketten die ouders bereiken op cruciale momenten in hun aankoopproces. Breng jouw product of dienst onder hun aandacht en overtuig hen van je merk.

Scroll to Top