Ontdek het sociaal en duurzaam engagement van Family Service

Om van onze planeet een leefbare plek te maken voor iedereen, moeten we allemaal ons steentje bijdragen. Daarom denkt Family Service bewust na over de milieu-impact van haar producten én engageren we ons op sociaal vlak. Ontdek hier hoe uw bedrijf daar gebruik van kan maken.

 

1. Onze dozen zijn herbruikbaar …

De geschenkdozen die toekomstige en jonge ouders van ons ontvangen, zijn niet alleen handig en informatief, ze zien er ook nog eens leuk uit. Daardoor zijn ze ideaal om te hergebruiken en er bijvoorbeeld babyspulletjes, foto’s, knuffels of kleurpotloden in te bewaren. De dozen gaan dus lang mee en komen geregeld opnieuw onder de aandacht van ons doelpubliek.

coffre cadeau La Boîte Rose

2. … of recycleerbaar

Zijn de dozen na een tijdje helemaal afgeleefd, dan kunnen de ouders ze plat duwen en meegeven met oud papier en karton. Onze geschenkdozen zijn namelijk gemaakt uit 100% recycleerbaar karton. Bij de Roze Doos “Mijn zwangerschap” en Roze Doos “Mijn geboorte” dient men enkel het plastic handvat los te maken.

3. We streven naar plasticvrije geschenkdozen

Hoewel we er nog niet zijn, streven we wel naar zo weinig mogelijk plastic in onze geschenkdozen. Daar kan uw bedrijf als onze partner bij helpen. We moedigen onze partners namelijk aan om geen plastic te gebruiken voor hun sampling via onze dozen. Elk jaar sturen we  een mail met de vraag of partners zoals uw bedrijf staaltjes zonder plastic kunnen voorzien. Voor bepaalde producten is dat helaas niet mogelijk, bijvoorbeeld voor wasproducten of voeding. In dat geval streven we naar volledig recycleerbare verpakkingen.

4. Onze dozen geven zichtbaarheid aan tal van goede doelen …

Op elk van onze geschenkdozen is ruimte voorzien voor sociaal geëngageerde organisaties en verenigingen die ijveren voor respect en welzijn van vrouwen, mama’s en baby’s. Zo vind je bijvoorbeeld Memisa, Kom Op Tegen Kanker, Tabakstop, Dokters van de Wereld, Oxfam, Handicap International, de Astma- en Allergiekoepel of SOS Kinderdorpen terug op onze dozen. Heeft uw organisatie interesse om onze doelgroep te bereiken op deze originele manier? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

5. … en bieden werk aan mensen die moeilijker op de arbeidsmarkt terechtkunnen

Voor de productie van onze geschenkdozen werken we samen met maatwerkbedrijven. Zo dragen we bij aan de tewerkstelling van zo’n 40 à 50 werknemers die om verschillende redenen moeilijker op de reguliere arbeidsmarkt aan de slag kunnen.

Zin om met uw bedrijf of organisatie mee de schouders te zetten onder ons maatschappelijk engagement én op een efficiënte manier onze unieke doelgroep te bereiken? Contacteer ons snel om de mogelijkheden te bekijken. Van sampling tot visibiliteit op onze online en offline kanalen, u heeft keuze uit tal van opties.

Scroll to Top