Vacature Key Account Manager

Keizer Karellaan 576/8, Sint-Agatha-Berchem (Brussel), België

Family Service Belgium, marktleider op het vlak van young family marketing is voor de versterking van haar activiteiten op zoek naar een KEY ACCOUNT MANAGER.

Bedrijfsomschrijving

Family Service is de gespecialiseerde marketing service provider gericht naar jonge gezinnen. Het bedrijf verschaft haar klanten (FMCG, diensten, banken, verzekeringen, fashion…) via offline en online communicatietools een directe toegang tot de strategische doelgroep van de jonge gezinnen met kinderen. Het bedrijf is via zusterbedrijven actief in 5 landen.

Functieomschrijving

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van onze klanten in verschillende sectoren. Jouw missie bestaat er in om de expansie van bestaande klanten te realiseren en nieuwe klantenrelaties uit te bouwen. Jouw contacten zijn Marketing Managers, Brand Managers, CRM Managers en agencies. Je adviseert en inspireert hen in de opbouw van succesvolle communicatiecampagnes. Je stelt op basis van hun behoeften lange termijn samenwerkingsvoorstellen uit : verhuur van data, digitale pakketten, advertenties, sampling… Je bent zeer prospectief ingesteld en kunt globale marketingoplossingen uitwerken. Je onderhandelt graag, bent in staat mensen te enthousiasmeren en overtuigen en je garandeert een goede opvolging voor je klanten. Je kan ook projectmatig werken en bent goed georganiseerd.

Profiel

Je bent tweetalig Nederlands- Frans. Je hebt een opleiding hoger onderwijs en je kan terugblikken op een eerste werkervaring in prospectie en solution selling in een digitaal-, data-, media- of marketing gericht bedrijf.

Je bent resultaat gedreven en hebt een passie voor communicatie en digitale marketing. Ervaring in contacten met media-agentschappen is een troef. Je bent klantgericht, open minded, dynamisch, creatief, analytisch, ondernemend en flexibel. Je hebt een KMO-mentalitiet en werkt graag in nauwe samenwerking met je collega’s en bent gedreven en positief ingesteld.

Ons aanbod:

Wij bieden je een uitdagende job met veel verantwoordelijkheden binnen het leidend marketing bedrijf in het segment van ‘young families’. Wij voorzien een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen en een mooi pakket extralegale voordelen.

Interesse? Voldoe je aan het profiel dat we zoeken? Stuur ons je C.V.!

Solliciteer online

Scroll to Top