Privacy

Family Service is de handelsnaam van N.D.P.K. nv onder welke naam zij o.a. ‘De Roze Doos’ verdeelt. N.D.P.K. nv is dan ook de verwerkingsverantwoordelijke voor alle persoonsgegevens die via deze website, Family Service en de Roze Doos worden verzameld. De volledige naam van N.D.P.K. nv is de Nationale Dienst voor Promotie van Kinderartikelen nv en zij is gevestigd te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Keizer Karellaan 576, bus 8 met KBO nr. 0424.581.272.

Family Service verwerkt mogelijks de volgende gegevens van u en uw kind: 

  • Uw naam en voornaam
  • Uw adres
  • Uw e-mailadres
  • Uw geboortedatum
  • Uw gsm-nummer
  • De naam en voornaam van uw kind
  • De (geschatte) geboortedatum van uw kind
  • Het geslacht van uw kind

Family Service verwerkt deze gegevens op basis van de volgende gronden: 

  • De uitvoering van de overeenkomst in de mate dat het, het bezorgen van de correcte geschenkdoos betreft.
  • Uw toestemming in eigen naam en in naam van uw kind indien het producten, aanbiedingen en informatie afkomstig van Family Service, haar structurele partners en commerciële partners betreft, in de mate dat het producten, aanbiedingen en informatie betreft die niet in de geschenkdoos werden opgenomen.
  • Het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke indien het gegevens betreft waarvan Family Service de exacte herkomst of toestemming niet meer kan achterhalen en de betrokkene nooit enig protest heeft geuit tegen het ontvangen van producten, aanbiedingen en informatie. Op dat moment veronderstelt Family Service dat haar belang om de betrokkene te (blijven) contacteren, zwaarder doorweegt dan het belang van de betrokkene. 

Met het oog op het u toezenden van producten, aanbiedingen en informatie, kunnen deze gegevens worden gedeeld met en gebruikt door onze structurele (bv. Procter & Gamble – Pampers, Danone Group – Nutricia, …) en commerciële partners (bv. Bisnode BelgiumNV – zie www.bisnodeenu.be voor meer info) zodat zij of andere bedrijven (zoals commerciële partners, partners uit liefdadigheidssector, uit de publieke sector of uit het verenigingsleven of belangen- en opiniegroepen) u gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen bezorgen, eventueel gebaseerd op uw marketing profiel, of kunnen uw gegevens gebruiken voor het uitvoeren van marktonderzoek. Uw gegevens kunnen eveneens gebruikt worden om gegevens reeds aanwezig in de database van deze bedrijven te valideren, te koppelen, aan te vullen of te verbeteren.

Family Service wenst u en uw kind louter passende producten, aanbiedingen en informatie te bezorgen. Teneinde u passende producten, aanbiedingen en informatie te kunnen aanbieden, heeft Family Service de gevraagde gegevens nodig. Om diezelfde reden is het mogelijk dat er profielen worden opgesteld van de personen van wie Family Service gegevens verwerkt.

Daar Family Service gericht is op ouders en kinderen, bewaart Family Service deze gegevens tot het kind 18 jaar is. Uiteraard heeft u wel te allen tijde het recht op toegang tot uw persoonsgegevens, het recht om deze gegevens te corrigeren, te verwijderen of deze gegevens aan derden te laten overdragen. Daarnaast hebt u uiteraard ook het recht om te allen tijde uw toestemming voor de verwerking van de door u meegedeelde gegevens in te trekken of om u, desgevallend, te verzetten tegen de verwerking van uw gegevens. Voor het uitoefenen van deze rechten, kan u Family Service steeds telefonisch (tel : 02 476 13 19), per post (Family Service te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Keizer Karellaan 576 bus 8) of per e-mail (info@familyservice.be) contacteren.

Mocht u niet akkoord zijn met hoe Family Service omgaat met uw gegevens of verzoeken, dan kan u hieromtrent klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (0)2 274 48 00, e-mail: commission@privacycommission.be).

Teneinde de veiligheid van uw persoonsgegevens te garanderen, worden deze gegevens niet doorgegeven buiten de EU.
 

Cookies

Om uw gebruikerservaring van ons website te optimaliseren gebruiken we cookies en webanalysediensten volgens art. 6 lid 1 f van de AVG.

Hiervoor gebruiken we verschillende cookies en diensten om de volledige werking van onze website te garanderen en hem voor u zo informatief en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom proberen we hem voortdurend te verbeteren, bijvoorbeeld met het opslaan van uw instellingen en het automatisch invullen van formulieren zodat u niet telkens dezelfde gegevens moet ingeven.

We zullen uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken. Hieronder vindt u alle details over het gebruik van cookies en diensten op deze website.

Functionele cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die de websites die u bezoekt achterlaten op uw internetbrowser, waardoor alle instellingen of andere wijzigingen die u hebt aangebracht, bij u volgende bezoek bewaard blijven.

Met deze cookies zijn de volgende functies mogelijk:

  • uw logingegevens opslaan zodat u ze niet elke keer opnieuw moet ingeven
  • instellingen opslaan voor een optimale video of foto weergave
  • uw browserinstellingen onthouden zodat onze website optimaal wordt weergegeven
  • het herkennen van misbruik van onze websites en diensten
  • de website volledig laden zodat de website toegankelijk blijft.

Analysediensten voor statistische doeleinden

Om te bepalen welke content u op onze website het meest op prijs stelt, registreren we voortdurend het aantal bezoekers en de meest bezochte content. We gebruiken de gegevens die wij verzamelen voor statistische doeleinden zoals:

  • het aantal bezoekers op onze websites registreren
  • registreren hoe lang bezoekers op onze website doorbrengen

Wij gebruiken de volgende diensten voor statistische doeleinden.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalysedienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043,USA. Google Analytics maakt gebruik van cookies om de beheerder van de website de mogelijkheid te bieden te analyseren hoe gebruikers zijn site gebruiken. De door het cookie over uw gebruik van deze website gegenereerde informatie wordt meestal doorgestuurd naar een Google-server in de VS en daar opgeslagen.

Marketing

Wij gebruiken marketingdiensten om u aantrekkelijke aanbiedingen van onszelf of van derden te bezorgen. Hiervoor vertonen wij advertenties via reclamepartners of -netwerken die gebruikmaken van derden cookies. Deze worden geactiveerd wanneer u onze website bezoekt en worden alleen gelezen door de respectieve reclamepartner.

Er worden geen persoons- of gevoelige gegevens opgeslagen in de cookies van onze partners. En de verzamelde gegevens zullen niet worden samengevoegd met gegevens aan de hand waarvan wij onze bezoekers kunnen identificeren.

Met deze diensten kunnen wij bijvoorbeeld:

  • het succes meten en de ingezette reclamemiddelen verdelen tussen de reclamepartners en onszelf;
  • volgen welke advertenties u al hebt bekeken om te verhinderen dat u steeds opnieuw dezelfde te zien krijgt;
  • het aantal pageviews van onze website zien;
  • uw inlogstatus herkennen.

Facebook Pixel

De pixel een tool van Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, VS. Op basis van websitebezoek en surfgedrag kunnen wij met deze tool doelgroepen bepalen voor reclame op Facebook. Wij gebruiken deze tool ook om de doeltreffendheid van onlinemarketing te meten0 Zo kunnen we de handelingen van gebruikers volgen nadat ze een Facebook-advertentie hebben bekeken en/of erop hebben geklikt en vervolgens een bestelling hebben geplaatst.

Zodra u de website opent, wordt de pixel rechtstreeks door Facebook geïntegreerd en kan er een cookie op uw apparaat worden opgeslagen. Logt u vervolgens in op Facebook of bent u reeds ingelogd op Facebook, zal uw websitebezoek in uw profiel worden genoteerd. De verzamelde gegevens blijven anoniem, wat betekent dat we de persoonsgegevens van individuele gebruikers niet kunnen zien, noch hen linken aan andere informatie over een gebruiker. Deze gegevens worden echter opgeslagen en verwerkt door Facebook zodat een conclusie op het respectieve gebruikersprofiel mogelijk is. Hebt u geen Facebook-account, heeft deze gegevensverwerking op u geen impact.

Scroll to Top